Můj kousek štěstí

S milencem půjde všechno líp?

Kristýna Leichtová by se prý moc chtěla vdávat. Ale její partner má zjevně jiný názor...

Herečka ze seriálu Agrometal Kristýna Leichtová (37) neprožívá zrovna dokonalé období. Nedávno přiznala, že se jejímu podnikání nedaří.

Dokonce požádala fanoušky, aby uspořádali dobrovolnou sbírku. Peníze by zřejmě použila na záchranu dětského koutku v Ostravě, kam prakticky nikdo nechodí.

Nabízí se tak otázka, proč se takto ponižuje a nepomůže jí její partner, šéf činohry Národního divadla moravskoslezského, Vojtěch Štěpánek (39)?Odpověď nemusí být složitá.

Tihle dva totiž podle mnoha informací ze zákulisí procházejí krizí. Prý to skřípe už několik měsíců. Důvodem možná může být fakt, že si Štěpánek matku svých dvou dcer stále nevzal.

Je v tom někdo třetí?

Nedivili bychom se, kdyby nešťastná herečka hledala jinde. Pokud je na všechno opravdu sama a partner jí nepomáhá, právem by byla naštvaná. Na druhou stranu se proslýchá, že je v tom kdosi třetí.

Snad právě proto se Štěpánek „zasekl“ a odmítl se podílet na čemkoli, co se týká jeho drahé polovičky. Leichtová prý měla prožít románek s některým z kolegů. Je to pravda?

Pokud bychom zůstali v seriálu Agrometal, zaslechli jsme jména Lukáš Příkazký (38) či Matouš Ruml (37). Ovšem jsou to v tuto chvíli opravdu jen domněnky. Navíc, oba herci mají doma manželky a mají pověst vzorných otců.

Kdo pomůže?

Herečka by si ale možná milencem opravdu pomohla. Pokud by to byl někdo, kdo při ní bude stát. Proč by pak měla zůstávat se Štěpánkem, který si ji ani nechce vzít?

Mají spolu sice dvě dcery, což ovšem nemusí být překážka, když je nový chlap „ten správný“. Třeba by pak měla i větší klid na práci a její podnikání by nemuselo krachovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden