Můj kousek štěstí

S muži a s penězi to Veronika Gajerová příliš neumí

Můj kousek štěstí

Pochází z pražské umělecké rodiny. Tatínkem byl režisér Václav Gajer (†74), matkou herečka Naděžda Gajerová (†88). „Nerada se do toho období vracím,“ říká Veronika o dětství.

„Zažila jsem vztah mých rodičů, kteří se nesnášeli a zároveň milovali a nemohli být bez sebe, ale ani spolu. Nebylo to lehké.“ Rodiče se rozvedli, když byly Veronice čtyři roky. O budoucnosti děvčátky bylo předem rozhodnuto, nic jiného než herectví zvolit nemohla a ani nechtěla, přála si ovšem v první řadě zpívat a tančit, a tak zvolila hudebně dramatické oddělení konzervatoře.

Puberta byla nesmírně bouřlivá: „Byla jsem hrozná,“ směje se blondýnka. „Mezi šestnácti a devatenácti lety docela masakr. Maminka mě vedla dost přísně, ale já měla pocit, že musím všechno zažít hned. Zamilovávala jsem se, utekla jsem z domova kvůli klukovi…“

Útěk z domova trval týden, poté maminka zamilovanou dvojici vyhledala a dceři i jejímu nápadníkovi, shodou okolností herci Pavlu Křížovi (60), domlouvala. Rozumně je vyzvala, aby šli

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden