Moje sladké tajemství

S muži už nechce mít vůbec nic společného

Svěřila se s tím, co je pro ni v životě momentálně nejdůležitější.

I když už od rozchodu s Tomášem Plekancem (37) uplynula nějaká doba, stále Lucie Vondráčková (40) nemá pomyšlení na lásku. Dokonce se svěřila s tím, že se o mužích vůbec nechce bavit. Znamená to snad, že bude už napořád?

Poslední týdny se v životě Lucie Vondráčkové (40) točily především kolem stěhování. Společně s dětmi se přesunula do nového domu v Praze a tím nejspíš jasně potvrdila, že se chystá minimálně několik následujících let zůstat v České republice. A není se čemu divit.

Je o ni velký zájem

Poslední dobou se jí totiž v její rodné zemi náramně daří i po pracovní stránce a po letech si tak užívá velkého zájmu médií i z jiného důvodu než jen kvůli vztahu s hokejistou Tomášem Plekanec (37).

Na randění nemá pomyšlení

Ten ačkoli už se stává čím dál větší minulostí ve zpěvačce a herečce evidentně zanechal negativní vzpomínky. Vždyť kdykoli se jí někdo zeptá, jestli má pomyšlení na lásku, vůbec se na to téma nechce bavit.

„Je to naprosto uzavřené. Je to na čtyři sta tisíc západů a není to pro mě vůbec téma,“ rezolutně prozradila Vondráčková v jednom z nedávných rozhovorů. Vše je pro ni patrně jednodušší proto, že netrpí samotou. „Mám doma dva kluky a myslím, že nám je dobře takhle,“ tvrdí Lucie.

Kouká pouze dopředu

Oblíbená zpěvačka navíc nemá ani tendenci přemýšlet nad tím, proč jí vztah s Plekancem nakonec nevyšel. Nechce se totiž vůbec zabývat minulostí a naopak se soustředí pouze a jen na budoucnost. „Já prostě dělím život na práci a na svoje děti,“ říká.

Je pravdou, že se Lucii v poslední době skutečně daří. Dokonce si nedávno splnila svůj velký sen. Chtěla si totiž zahrát v nějakém klipu a zároveň v něm nezpívat. „S Davidem Gránským (28), který mi přišel pokřtít Růži, jsme nedávno točili klip pro skupinu Melodie a tam jsem jenom hrála,“ pochlubila se úspěchem, který zažila po boku mladého, talentovaného herce.

Že by ale třeba právě on zkusil získat Lucčino zlomené srdce? To nejspíš ne. Ačkoli se o Davidovi traduje, že mu jiné dívky stále nedají spát, v současnosti působí jako oddaný manžel své ženy Nikoly Madunické (26). Pro Lucii by navíc potenciální vztah s mladším a ještě k tomu ženatým mužem samozřejmě neměl žádnou perspektivu.

A pokud by třeba někdy změnila názor a opět nějakému muži otevřela své srdce, asi by musel splnit opravdu hodně podmínek, aby u ni měl šanci. Po tom všem, čím si v posledních letech prošla, už asi jen tak s někým do vážného vztahu nepůjde.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden