Můj kousek štěstí

S nahotou Kristýna Ryška raději sekne

Pokud vymění zářnou kariéru za klidný manželský přístav, šťastná možná nikdy nebude.

Krásná herečka ze seriálu Zlatá labuť promluvila o svlékání před kamerou. Dřív jí nevadilo, teď najednou ano. Je za tím manžel, o němž se traduje, že umí být pořádně žárlivý?

Když žila s prvním mužem, scenáristou Matějem Podzimkem (43), byla jednou z mála hereček, které prohlašovaly, že svlékání je brnkačka. Podzimek je totiž z branže a ví, jak to v showbyznysu chodí.

Zato manžel číslo dvě Jan Ryška je ekonom z Rožnova pod Radhoštěm, a tak nelze vyloučit, že by mu nahá manželka na televizní obrazovce mohla vadit. „Já už nebudu říkat, že nemám problémy s nahotou ve filmu, protože pak se mi to vrací jako bumerang,“ konstatuje Kristýna Ryška (39).

Že by tím bumerangem myslela manželovy žárlivé výstupy? Výraznou milostnou scénu měla i s Oskarem Hesem (25) v seriálu Král Šumavy. Herec z toho byl vystresovaný, byla to jeho první erotika před kamerami, ona to brala jako vždy sportovně.

Avšak kdoví, jak to bude dál. Je možné, že nahým scénám dá jednou provždy vale, aby se vyhnula dusné domácí atmosféře. Otázkou však je, zda jen toto dokáže zachránit manželství, o němž se říká, že už visí na vlásku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden