Můj čas na kafíčko

S Nedvědem to je opravdu vážné

Už dávno není žádným tajemstvím, že společně randí nestárnoucí zpěvačka Dara Rolins (49) a bývalý profesionální fotbalista Pavel Nedvěd (49). Ačkoli si ale zpočátku mnozí mysleli, že se jedná o krátkodobý románek, patrně se pletli.

Partneři sice mají vztah na dálku, snaží se však co nejčastěji vídat. Navíc se Pavel Nedvěd nedávno odhodlal k velkému kroku . Bývalý fotbalista totiž seznámil zpěvačku se svými rodiči! Po několikaměsíčním randění ji podle jejích slov pozval k cestě do své rodné vesnice, kde žije jeho rodina.

A tak spojili příjemné s užitečným a rodiče navštívili. Nemůže tak být pochyb o tom, že to s ní Nedvěd myslí skutečně vážně, a to ještě k tomu, když u jeho rodičů strávili noc! Návštěvu si užili naplno, pochutnali si při grilování a měli čas se navzájem seznámit.

Zdá se tak, že je mezi partnery vše na nejlepší cestě, a třeba skončí i před oltářem. Právě Pavel Nedvěd je prvním oficiálním partnerem zpěvačky poté, co na jaře roku 2017 oznámila společně s Patrikem „Rytmusem“ Vrbovským (45) překvapivý rozchod.

S populárním rapperem přitom strávila sedm let svého života a dlouho se zdálo, že je právě on její osudovou láskou. Možná to ale bude nakonec právě Pavel Nedvěd!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden