Můj čas na kafíčko

S nevěrami partnera mohla Lucie Bílá bojovat, s velkou láskou k jiné ženě ne!

Můj čas na kafíčko

„Pochopila jsem, že papír není podstatný, podstatný je vztah. Když ten nedrží pohromadě, papírem se zalepit nedá.“

Ačkoliv měla Lucie Bílá (55) po svém boku už více osudových partnerů a byla i dvakrát vdaná, jeden muž hrál největší roli. Byl to producent Petr Kratochvíl (70), se kterým má syna.

Na úspěšné lidi a celebrity je neustále vidět, takže to nemají se svým osobním životem moc snadné. Ženy jsou v tomto směru v ještě větší nevýhodě. Několikanásobná Česká slavice Lucie Bílá (55) patřila vždy k těm nejostřeji sledovaným osobnostem.

Když se k tomu přičte to, že je současně velmi ambiciózní, tvrdohlavá, ale také citlivá, není divu, že při hledání toho pravého partnera si prošla mnoha zkouškami. Vztah s producentem Petrem Kratochvílem (70) patřil k těm nejklidnějším, i když

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden