Moje šťastná hvězda

S novým mužem plánují miminko

Je to jen měsíců, co LUCIE VONDRÁČKOVÁ (41) randí s PETREM VOJNAREM (45), a už mluví o společném dítěti. Není na to trochu brzy?

Je to vůbec poprvé, co zpěvačka Lucie Vondráčková (41) od rozvodu s hokejistou  Tomášem Plekancem (38) oficiálně potvrdila, že už není sama.

Do oka jí padl moderátor a bývalý zpěvák chlapecké skupiny T-Boyz Petr Vojnar (45). Ačkoli jsou spolu milenci jen něco málo přes tři měsíce, netají se smělými plány do budoucna a mluví o rodině.


Láska, nebo vypočítavost?

Je ale všechno opravdu tak dokonalé, jak se zdá? Nebude zpěvačka litovat až opadne zamilované poblouznění? Kdoví, jak dlouho by ještě veřejnost tápala v milostném životě zpěvačky, nebýt nedočkavosti Vojnara.

Byl to údajně on, kdo neudržel jazyk za zuby a začal se novinářům a svým kamarádům chlubit, že sbalil mladou Vondráčkovou. Tato skutečnost zvedla vlnu spekulací, zdali nejde Vojnarovi jen o publicitu. Díky Lucii je teď v kurzu, což nepochybně přinese i více pracovních nabídek.

Přáli by si prý holčičku

Oba už mají coby rodiče spoustu zkušeností – Lucie vychovává své syny Adama (6)Matyáše (9) a Vojnar má z předchozího vztahu syna Sebastiana (4). „Pokud nám to spolu vydrží, tak by společné dítě neměl být problém,“ svěřil se moderátor.

A kdyby to prý byla holčička, tak by se hezky rozbil ten jejich chlapecký gang. Není také žádným tajemstvím, že Vondráčková by si dceru velmi přála.

Před lety o vymodlenou holčičku přišla v šestém měsíci těhotenství. Nezbývá než doufat, že jsou Vojnarovy úmysly čisté a že Vondráčkovou nečeká další životní zklamání.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden