Můj kousek štěstí

S novým rokem je tu i nová Dáda?

Bojuje za sebe i dceru.

Je toho na ni až příliš, není divu, že to bývalá královna dětských srdcí špatně snáší. Její dcera Anna Slováčková (28) bojuje už podruhé s rakovinou.

Dagmar Patrasová (67), která měla podle mnohých velké problémy s alkoholem, se nyní snad vydá po správné cestě, protože bude chtít stát své holčičce po boku. Asi bude hodně záležet i na jejím manželovi.

Felix Slováček (80) je totiž obávaný proutník, žádná žena si před ním nemohla být jistá. Hudebník sedm let žil s mladou výtvarnicí Lucií Gelemovou (40).

Kdo jiný by Patrasovou mohl víc motivovat než vlastní dcera?

Milenky už neřeší?

Pro jeho manželku to samozřejmě bylo hodně složité, mluvilo se o tom, že často trápení řešila pitím. Několikrát také bourala se svým vozem a jen zázrakem nezpůsobila tragédii.

Slováček mluvil o tom, že ji chce zbavit svéprávnosti a nejednou mluvil o tom, že jeho žena má s alkoholem dlouhodobý problém. Nyní to ale vypadá, že manželské spory jdou stranou.

Trápení jejich dcery ukázalo na skutečné životní hodnoty. Hudebník se zdržuje doma, syn Felix Slováček ml. (40) prohlásil, že jeho máma s alkoholem sekla. Se sklenkou v ruce viděna byla, ale kontrolovala se.

Konec války?

Všichni věří, že se Anička uzdraví. Je tedy otázka, co se s jejími rodiči bude dít pak. Dokážou i nadále fungovat jako partneři, kteří se respektují a nedělají si naschvály?

Faktem je, že právě manžel býval v minulosti pro Patrasovou spouštěčem jejích eskapád. Pokud by se tedy definitivně uklidnil, snad by se potom úspěšně snažila i ona a v rodině by konečně nastal klid.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden