Můj kousek štěstí

Nuda u Písařovicové. S Ondřejem jenom leží

Ona je zodpovědná a seriózní, on je bohém. Podle mnohých tento vztah nemá šanci.

Unavení, vyčerpaní, vysílení. I taková může být láska? Daniela Písařovicová (44) popsala, jak vypadají večery v domácnosti, kterou sdílí se svým partnerem Ondřejem Brzobohatým (40).

Možná si představujete bůhvíco, a realita vás tudíž zaskočí. Žádný hukot polen v krbu, na stolku dvě sklenky lahodného vína a na koberci s vysokým vlasem dvě siluety, které se k sobě láskyplně vinou.

Na veřejnosti působí jako čerstvě zamilovaní, doma to ale zavání nudou.

„S Ondrou se nejraději válíme na gauči,“ prozradila k překvapení fanoušků moderátorka, jakého mají s partnerem podivného koníčka. Ona se pilně připravuje na moderování, on tráví čas po nahrávacích studiích.

Domů se večer sotva dovlečou a padnou. Zní to, jako bychom popisovali manželství po třiceti letech, přitom tihle dva svůj společný život teprve začínají.

A za dlouhých zimních večerů, které vybízejí k zamilovaným hrátkám, jenom leží. Avšak občas, chtějí-li se vskutku odvázat, obují tenisky, nasoukají se do sportovního oblečení a vydají se běhat.

To prý vyžaduje Daniela, Ondřej zprvu naříkal, ale nakonec si zvykl, musel. Kde jen proboha zůstala romantika? Dvakrát rozvedený muzikant si na ni asi už příliš nepotrpí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden