Moje šťastná hvězda

S partnerem se má jako v ráji

Vypadá to, že se má herečka, známá ze seriálů Ulice či Táta v nesnázích Jitka Schneiderová (50) se svým partnerem jako v ráji.

Mladší designér Lukáš Pitter (43) je prý ve svém oboru žádaný a díky tomu vydělává dost na to, aby mohl svou stále krásnou partnerku rozmazovat. A říká se, že to má herečka velmi ráda.

Skoro jako v ráji

Nedávno si spolu například užili velmi romantickou dovolenou v exotickém Thajsku a herečka zářila jako ta nejšťastnější žena na světě.

Není tak divu, že se její příznivci často ptají, kdy se konečně její partner „pochlapí“ a požádá ji konečně o ruku. No, možná k tomu klidně mohlo dojít i na zmíněné dovolené. Třeba na pláži v okamžiku, kdy to herečka vůbec nečekala.

O Schneiderové se ví, že už jednou vdaná byla. Osm let byla manželkou pohledného herce Davida Švehlíka (51), se kterým přivedla na svět dceru Sofii-Annu (18). Nakonec jim to ale spolu nevyšlo a v roce 2012 se rozvedli.

Od té doby ale uplynulo dost času a navíc je s Pitter moc šťastná už několik let. Není tak vlastně jediný důvod, proč by právě oni dva neměli jednou stanout před oltářem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden