Můj čas na kafíčko

S plastikami přišly nabídky od nápadníků

Můj čas na kafíčko

Vyhrabala se ze dna a dnes se zdá, že má konečně jako herečka z pekla štěstí! Bude ale někdy bydlet s někým jiným než s maminkou?

Určitě by byla ráda s nějakým fešákem pod čepcem, ale zatím herečce Martině Randové (49) nezbývá než předstírat, že jí vyhovuje single život. Říká si možná, že když nestihla děti, je zbytečné někam pospíchat  anebo si už někde potají užívá radovánek, na které dlouho čekala?

Herci z končících seriálů se vždycky rozcházejí se silně smíšenými pocity a Ordinace není výjimkou. V pohodě odcházeli ti, co mají vyděláno, jako Zlata Adamovská (62) nebo Petr Rychlý (55), a se sevřeným žaludkem naopak ti, kteří mají spíš napůjčováno, což je údajně případ Jana Čenského (60) či Báry Štěpánové (61).

Speciální pocity nepochybně zakouší Martina Randová (49), která se pomaloučku polehoučku stahovala z postavy šílené Heluš, aby do hostivařských ateliérů jela kolem bouraných kulis Nemocnice Kamenice do dosud pevně stojící Ulice o kus dál: velmi plynule tam vklouzla do

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden