Můj kousek štěstí

S princem se dá žít, až když zestárne

Můj kousek štěstí

Zkrotila ho až čtvrtá žena Monika. Zamlada řádil jako neřízená střela, teď už je na to unavený. Stal se konečně vzorným manželem.

Tatínek Pavla byl vyučený krejčí, ve volném čase houslista, dědeček působil v dechové kapele. Pavel se učil na klavír a na trubku, jeho sestra na flétnu a po večerech muzicírovali. Tatínek byl pedant, vypracovával pro děti časové rozvrhy a tvrdě prosazoval, aby se dodržovaly.

Dnes herec přiznává, že se občas přistihne, že dělá navlas to, co u otce nesnášel. Každopádně připouští, že ho táta naučil disciplíně. Jenže otec z něj nechtěl mít umělce, přál si, aby byl syn zajištěný, jeho snem bylo vidět Pavla v uniformě výpravčího.

Zákaz natáčení

Snad by se to bývalo podařilo a synek by se místo princem stal příslušníkem modré armády, jenomže v domě, kde rodina bydlela, bylo divadlo. „Jako malí jsme tam chodili šmejdit, i když se nehrálo, ta atmosféra měla pro nás veliké kouzlo.

Taky jsme se tajně koukali na jeviště okénky z provaziště – to jsme viděli hercům jen shora hlavy,“ vzpomíná představitel princů. Nedalo mu to, po

Zbývá vám 74% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden