Moje šťastná hvězda

S přítelkyní syna si vůbec nerozumí

Syn IVANY CHÝLKOVÉ (58) a JANA KRAUSE (68) se ve světě neztratí, začal podnikat a našel si partnerku. Ta je však přivádí k šílenství.


Když Ivana Chýlková (58) mluví o svém synovi Jáchymovi (23), dme se doslova pýchou. A není se čemu divit, vždyť nejenže úspěšně vystudoval zahraniční školu, navíc se skvěle uchytil a dnes pracuje po celém světě v IT byznysu.


Na svých pracovních cestách si našel také partnerku, se kterou už údajně plánuje budoucnost. Problém je ale v tom, že si s ní jeho rodiče vůbec nerozumějí, z čehož vznikají prý velké nepříjemnosti. 


Sláva není nic pro něho


Milovníci seriálů si nepochybně vzpomínají na Gympl s (r)učením omezeným, kde v roce 2012 mladý Jáchym zazářil. Fanynky po něm doslova šílely a pronásledovaly ho podle Jana Krause (68) na každém kroku. Slávy si tedy užil až nad hlavu a pochopil, že takový život není pro něj.


Jáchym jim dělá velkou radost, jen by ocenili, kdyby měl přítelkyni, se kterou by se dorozuměli.

Jeho partnerka Diana tak zřejmě ani zprvu netušila, že chodí s dívčím ženským idolem. Ani nemohla, je  sice napůl Česka, ale i napůl Indonésanka, a právě do svých čtrnácti let vyrůstala v Indonésii, navíc mluví výhradně anglicky. A právě cizí jazyk tvoří mezi ní a rodiči bývalé herecké hvězdy tu největší bariéru. 

Dala do toho všechno

Kdyby snad chtěl někdo Chýlkové vyčítat, že se přece mohla anglicky naučit, aby si s možnou budoucí snachou popovídala, křivdil by jí. „Chtěla jsem se naučit anglicky, což se nepodařilo. Šla jsem do toho srdnatě a odhodlaně,“ přiznala herečka s tím, že jazyky nikdy nebyly její silnou stránkou.

Naopak je na ně vyloženě alergická. Takže když přijede Jáchym s Dianou na návštěvu, vznikají prý trapné situace, kdy je buď ticho, nebo jim musí syn všechno překládat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden