Můj čas na kafíčko

S prvním mužem získala Tina Turner jméno a slávu, ale štěstí teprve s tím druhým!

Můj čas na kafíčko

První manžel Tinu bil tak často, že si musela nechat udělat plastiku nosu!

Nejslavnější rocková zpěvačka všech dob Tina Turner (80) vstoupila do druhého manželství s německým hudebním producentem Erwinem Bachem (64) až po čtvrt století vztahu.

Své životní začátky neměla Tina Turner rozhodně snadné. Tedy vlastně spíš Anna Mae Bullock, jak se dívka, v jejíž žilách proudila i indiánská krev, jmenovala.

Narodila v roce 1939 a když Spojené státy vstoupily do války, otec s matkou se odstěhovali kvůli práci ve zbrojařském průmyslu a Annu i její starší sestru nechali u prarodičů. Tátu a mámu tak budoucí rocková hvězda viděla znovu až po skončení války.

Ani pak to ale nebylo snadné. Matka od rodiny utekla, otec se znovu oženil a obě dívky znovu skončily u dědečka a babičky. Anna tak trpěla syndromem nechtěného dítěte. V jedné knize později vzpomínala, že se od matky dozvěděla, jak se jí chtěla zbavit hned, jak zjistila, že je podruhé těhotná.

Musela se starat o čtyři syny!

Za jméno, které jí proslavilo i za cestu ke slávě vděčila Tina Turner svému prvnímu manželovi. Prožila s ním ale zároveň i spoustu ošklivých věcí. Seznámili se v nočním klubu, kde Ike Turner

Zbývá vám 74% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden