Můj čas na kafíčko

S těžkými životními zkouškami musela Naďa Konvalinková bojovat už od dětství!

Můj čas na kafíčko

Problémy se jí nevyhnuly v roli dcery, manželky ani matky!

Známe ji jako milou a sympatickou ženu, která má pro každého vždy po ruce úsměv. Naďa Konvalinková (70) si ale prožila i tvrdá období, kdy k tomu úsměvu nebylo moc důvodů.

Dětství herečky Nadi Konvalinkové (70) poznamenal vztah jejích rodičů. Matka a otec se v poslední fázi před rozchodem hodně hádali a jejich rozvod byl dramatický jak pro Naďu, tak pro její sestru. Obě těžce nesly, když v noci slyšeli, jak na sebe rodiče nahlas křičí.

Nadě bylo tehdy deset let a v paměti jí utkvěla vypjatá situace, kdy otec jednou zbil maminku tak, že zůstala v bezvědomí ležet na zemi. „Bylo mi asi deset a bála jsem se, že je mrtvá. Lila jsem na ni vodu. Bylo to strašné. Probrala se zkrvavená, měla vyražený zub, monokly a já ji

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden