Můj čas na kafíčko

S vytouženou ženou byl Jan Čenský v posteli, ale nezískal ji!

Můj čas na kafíčko

Toužil po své kolegyni z obrazovky, ale jeho láska nebyla nikdy naplněna.

V mládí byl typickým představitelem pohádkových princů. Janu Čenskému (61) zůstala elegance z té doby dodnes, i když decentně nabral léta. Je léta šťastně ženatý, ale kdysi měl s láskami problémy.

K herectví to nejprve Jana Čenského (61) nijak netáhlo. Byl sportovně založený a chtěl se věnovat atletice, konkrétně běhání. Na konzervatoř se hlásil pouze proto, že mu tato škola připadala jako taková, kde se moc neučí a člověk má tak na sport víc času.

Na první pokus se mu to nepovedlo, takže nastoupil do učení jako knihař. Dodnes prý základy tohoto řemesla ovládá.

Nebyl si jistý, proč s ním chtějí chodit

Už na začátku se Janovi podařilo získat popularitu, zejména díky seriálu Zkoušky z dospělosti, který vyprávěl o maturantech. K pohádkovým rolím ho odsoudila inscenace Princové jsou na draka. Dodnes zpozorní, když slyší slovo „princ“ a ohlédne se, jestli není řeč o něm.

Stanou se tak i trapasy, protože Jan zjistí, že Princ je jméno psa, na kterého někdo volá. Může to znít trochu divně, ale

Zbývá vám 76% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden