Můj kousek štěstí

Sabina Laurinová - Ono ještě není pozdě na dítě!

K navázání vztahu jako by se herečka nemohla delší dobu odhodlat. To si ale možná myslela, že chlapa ani nepotřebuje. Teď by se mohl safra hodit...

Pořádného brouka nosí už pár dní v hlavě herečka Sabina Laurinová. Matka dvou dcer, o které se stará sama, si donedávna myslela, že její reprodukční schopnosti jsou vyčerpány, ale byla vyvedena z omylu. Poté, co konzultovala se svým osobním gynekologem otázku, jak má přistupovat k roli sestry Mery, jež se dle scénáře ocitne v jiném stavu, nevycházela po jeho slovech z údivu.

„Překvapilo mě, jak běžné je těhotenství v tomto věku a jak časté jsou příběhy žen, které první měsíce těhotenství zaměnily za projevy menopauzy,“ vyprávěla Laurinová s očima navrch hlavy.

A rozpovídala se o tom, že v tomto věku si tento stav mnohé ženy dovedou užít daleko lépe než v mládí, protože už je nestresuje kariéra a také mají více životních zkušeností, získaly nadhled a přesto mají ještě spoustu energie.

Ačkoli jedním dechem dodala, že si myslí, že už nic podobného plánovat nebude, je znát, jak moc ji tyto informace zasáhly. V opačném případě by tuto otázku asi sotva tak obšírně na veřejnosti řešila.

Jak s ní naloží prakticky? Valentýně, kterou má Sabina s rockerem Josefem Vojtkem (51), je už devatenáct, Maje Kameníkové, dceři stomatologa, třináct. Čili dvě eventuálně „hlídací“ sestry by tu byly. Jeden problém je ovšem poněkud zásadní  podle všeho chybí autor případného nového  přírůstku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden