Moje šťastná hvězda

Sabina Laurinová: Randí se zadaným mužem?

Je krásná, talentovaná a srdce má dlani. Přesto byla SABINA LAURINOVÁ (45) dlouho sama. Jenže teď se spekuluje, jestli se nevrátila ke svému bývalému tajemnému příteli PETROVI. A to by byl příběh jako z telenovely!

Tak si to shrneme. Herečka byla po rozchodu s dentistou KARLEM KAMENÍKEM (51) dlouho sama. Spojovala je jenom společná dcera MAJA (10). Jenomže na začátku minulého roku začala randit se záhadným podnikatelem Petrem. Byla v sedmém nebi, a aby se náhodou něco nepokazilo, o novém příteli raději ani nemluvila. Kamarádům prozradila, že je po uši zamilovaná a konečně našla muže, se kterým chce strávit zbytek života. Vztah trval několik měsíců a herečka neměla vůbec tušení, co se děje za jejími zády. Petr se totiž mezitím dál scházel se svou bývalou přítelkyní! A to tak intenzivně, že s ním otěhotněla! „Petrovi se s jeho předchozí partnerkou narodilo dítě,“ prozradila její kamarádka. Laurinová byla na dně. Do vztahu investovala tolik a dočkala se jenom zrady! Známost pak rázně ukončila a nechtěla o Petrovi ani slyšet!

Petr Kameník, Sabina Laurinová: Její bývalý zubař už randí s jinou ženou. Samozřejmě hezčí a mladší.

Jsou opět spolu?

Začaly však kolovat zvěsti, že Laurinová bývalému zradu odpustila a jsou pořád spolu. Celou situaci však herečka úpěnlivě tají. Není divu, její přítel by tak opustil novopečenou maminku, a to není nic hezkého. Zvlášť když se něco podobného stalo Laurinové v minulosti. Sama ví, jaké je to pro ženu peklo. A tak prý staronovou známost raději tutlá a vůbec se s ní na veřejnosti nechlubí. V rozhovorech pouze naznačuje, že ji díky seriálu Modrý kód oslovují obdivovatelé na ulici a chtějí od ní první pomoc. Laurinová totiž hraje sestřičku, a tak fanoušci nedokážou nic originálnějšího než si vymýšlet nemoci a prosit krásku o pomoc. Přitom může single život jenom předstírat a po natáčení najít útěchu v náručí muže svého života! Okolo herečky se sice takové drby vynořily, ale nám se je nepodařilo ověřit.

Není žádná rozvracečka!

Kamarádi Laurinovou brání. Její rozchod s tajemným Petrem byl definitivní. „Když se to dozvěděla, okamžitě vztah ukončila. Ona není rozvracečka vztahů a nerada by, aby byl někdo kvůli ní nešťastný,“ říká její přítelkyně. I když střet s realitou musel být hodně krutý, herečka s další ženou nebojovala. Místo toho se vztyčenou hlavou poslala Petra do háje, i když jí to muselo zlomit srdce. A kde v sobě našla takovou sílu? „Sabina dobře ví, jaké to je, když ženu s malým dítětem opustí muž,“ dodává kamarádka. A je jasné, koho tím myslí. Krátce po narození její první dcery VALENTÝNY (16) totiž Laurinovou opustil rocker PEPA VOJTEK (52). A to právě kvůli jiné ženě. Ten svoji pozornost navíc dělí mezi pět svých potomků, a tak je jasné, že herečka byla dlouhou dobu na všechno sama. A takový osud by určitě jiné ženě nepřála! Nedávno přiznala, že se dvěma dcerami se jako samoživitelka musí pořádně otáčet a nedokáže si vůbec představit, že by dětí měla víc. Tak snad se na půvabnou herečku konečně brzy usměje štěstí a najde si rovného chlapa, který ji ani její dcery už nikdy neopustí. Určitě si někoho takového zaslouží!

Sabina Laurinová, Pepa Vojtek: Rocker ji opustil, když měli dvouletou dceru.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden