Můj čas na kafíčko

Sabina Laurinová se musela vyrovnat s novou rodinnou situací

Můj čas na kafíčko

Jedna dcera už se odstěhovala a druhá bude brzy následovat.

Ačkoliv je hezká a úspěšná, svatební šaty si reálně nikdy neoblékla. Sabina Laurinová (51) neměla na vztahy štěstí, ale matkou se stala, dokonce dvojnásobnou.

Na české poměry má herečka Sabina Laurinová (51) celkem neobvyklé křestní jméno. Ve své době bylo, dá se říct, i ojedinělé. Jak k němu přišla? Mohla za to herečka Jana Dítětová (†65). Otec Sabiny byl totiž divadelním režisérem. Jedna z her, kterou uváděl, se jmenovala Vrať se, Sábinko.

Tam se ovšem nejednalo o dívku, ale o psa. Jana Dítětová se ptala paní Laurinové, jak se bude jmenovat miminko, které čeká. Kdyby to býval byl chlapec, dostal by jméno Honzík. Pro holčičku měli Laurinovi vymyšleno jméno Lucie. Dítětová je ale přemluvila,

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden