Můj kousek štěstí

Sabina Laurinová: Skrývá hořké tajemství

Zpráva, která měla zůstat utajena! Herečka Sabina Laurinová (46) je údajně čerstvě po dalším rozchodu. Mělo jít o člověka mimo hereckou branži. "Typoval bych ho na nějakého zámožného podnikatele. Často pro herečku jezdil do televize v luxusní limuzíně," vyslovil se člověk, který pracuje v areálu televizních ateliérů, kde Laurinová natáčí.

O osobního řidiče přitom zcela určitě nešlo, protože se prý vždy vítali polibkem. Najednou ale jakoby se po tajemném šoférovi slehla zem. "Zřejmě už spolu nejsou, dloho jsem ho tady neviděl, herečka jezdí domů sama," dodává zdroj.

Že by si Laurinová prošla dalším nešťastným rozchodem? Nebylo by divu, že by taková zpráva unikla médiím, protože herečka si střeží své soukromí, jak může. Kdyby třeba například chystala veselku s nějakým novým partnerem, nejspíš nikdo by se to nedozvěděl.

Objevil se snad v životě Laurinové nový muž a herečce svitla naděje, že konečně potkala toho pravého, se kterým bude bok po boku kráčet až do stáří? Tahle láska však zřejmě skončila rychleji, než začala.

Nasvědčovaly by tomu i slova kolegů Laurinové, kteří ji vídají skoro každý den. "Všimla jsem si, že Sabina poslední dobou není ve své kůži. "Vypadá pohuble, sklesle, jakoby se kvůli něčemu trápila," prozradil další zdroj z televize.

Truchlí snad kvůli tomu, že jí nevyšel další nadějně vypadající vztah? Jestli je tomu opravdu tak, pak se Laurinové lepí smůla na paty. Herečku opustili oba životní partneři, s nimiž měla děti. Zpěvák skupiny Kabát Pepa Vojtkek (53) jí vyměnil za její nejlepší kamarádku Jovanku Skrčeskou (40), která jim byla za svědka a nevyšlo jí to ani se stomatologem Karlem Kameníkem.

Když si pak před časem našla nového přítele Petra, opět se zklamala. Provalilo se, že čeká dítě se svou bývalou partnerkou. Také to prý mělo jiskřit mezi ní a jejím hereckým kolegou. Blízko měla mít také k herci Marku Němcovi (37) ze seriálu Modrý kód.

Už na tiskové konferenci bylo vidět, že k herci chová velké sympatie. Když se Laurinová dozvěděla, že se ve scénáři mají líbat, nešlo si nevšimnout její radosti ve tváři. Ale ani to nebylo osudové. Kdyby tedy herečka měla prožívat další karambol v lásce, mohlo by ji to definitivně srazit k zemi.

Určitě by ale neměla věšet hlavu. Ten pravý na ni jistě někde čeká. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden