Můj kousek štěstí

Sabina Laurinová: Zakázali jí onemocnět

Těžce vyčerpaná, nesmírně unavená. Tak se v poslední době cítí křehká Sabina Laurinová. Na jednu stranu je to paradoxně i důvod k radosti: patří k herečkám, o které je enormní zájem.

Zkrátka atraktivní blondýnka rozhodně nemusí naříkat, že o práci nezavadí. Kromě toho, že skoro každý den několik hodin natáčí televizní seriál Modrý kód, ještě herečka kývla i na nabídku Janka Ledeckého (56) a účinkuje v obnovené verzi jeho muzikálu Galileo.

Když se jí zeptáte, zda by něco chtěla na svém životě změnit, odpoví, že by ráda chodila dřív spát. Ale jak to provést? "Točím skoro denně a večer se potom ještě učím texty na druhý den, takže ta příprava a ještě pak ta další fáze jsou dost náročné.

Už to trvá dva a půl roku, tenhle systém," říká s povzdechem maminka Valentýny (16) a Maji (10). Ke všemu nesmí onemocnět, čímž by ohrozila seriál i muzikálové představení. Zmínila se i o tom, že když se o ni pokouší chřipka, musí to řešit za pochodu, prostě ji přechází.

To je ovšem velmi nebezpečná hra a lehkomyslný hazard se zdravím, který může skončit v nemocnici. Sabina by měla zvolnit. A to co nejdřív. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden