Moje šťastná hvězda

Tereza Pergnerová si sáhla až na úplné dno!

Život Terezy Pergnerové (48) by možná obstál i jako předloha k hollywoodskému filmu. Zažila mnoho...


Dnes by při pohledu na Terezu Pergnerovou (48) jen málokdo poznal, čím vším si v minulosti musela projít. Moderátorka se před lety proslavila v hudebním pořadu Eso. Její kariéra tak během krátké doby vylétla do výšin. Pak ale následoval drsný pád.


Nedokázala odolat pokušení


Tehdy mladá Pergnerová začala koketovat s tvrdými drogami a začala brát pervitin. Posléze se však zamilovala do kluka, který bral heroin. Nejdřív se mu snažila pomáhat, nicméně později drogu sama začala užívat.


„Pak přišla první dávka a skoro bych řekla, že v ten okamžik jsem byla závislá a že se stal největší problém mého života,“ přiznala otevřeně moderátorka. Pergnerová také přiznala, že se brzy kvůli užívání drog dostavily velké komplikace. Podle svých slov pak bez dávky nebyla schopná vstát ani z postele.


Měla hluboko do kapsy


Moderátorka se tak dostala i do finančních problémů, kdy ustavičně sháněla peníze na drogy. V té době také nafotila velice lechtivé snímky pro časopis LEO. Kvůli závislosti také na nějakou dobu přišla o svého syna Samuela Pergnera (22).


Zachránil ji její syn


Moderátorka se nikdy netajila tím, že právě její syn byl hnacím motorem, proč se rozhodla se svými problémy popasovat. Už tehdy tvrdila, že je pro ni její syn na prvním místě.


Už několik let tvoří Pergnerová pár s režisérem Jiřím Chlebečkem (53). Tomu v minulosti porodila dceru. A i když si ti dva před lety prošli velkou krizí, moderátorka je dnes s Chlebečkem velmi šťastná.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden