Moje sladké tajemství

Arichteva sama neví, kam dřív skočit! Má čas otěhotnět?

Moje sladké tajemství

Druhé dítě, rekonstrukce domu, kariéra... Možná toho chce herečka trochu moc najednou.

Oblíbená herečka Veronika Arichteva (36) má na svého manžela, režiséra Bisera Arichteva (46), opravdu mimořádné nároky. Hned teď chce druhé dítě i opravený dům. Někdy se ale naše přání od toho, jaké máme zrovna možnosti, dost liší.

Veronika se jako herečka objevuje v mnoha seriálech a filmech, které režíruje právě její manžel Biser. Tito dva tvoří pár už přes deset let, z toho devět let jsou manželé. Vychovávají spolu syna Luku Christa (2), ale oba touží ještě po dalším přírůstku do rodiny.

Hádky kvůli domu

Už je to nějakou dobu, co manželé koupili 150 let starou vilu, kterou se rozhodli zrekonstruovat. Všechno je to samozřejmě o čase a o penězích. A herečka si teď postěžovala, že kvůli inflaci stojí všechno dvakrát tolik. I to je důvod, proč

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden