Můj čas na kafíčko

Sandeva je moje, dal Prachař jasně najevo

Není žádným tajemstvím, že se společenským akcím nejenom Jakub Prachař (38), ale i jeho krásná partnerka ze seriálu Dvojka na zabití Sara Sandeva (25) dlouhodobě vyhýbají.

Jasně všem ukázal, že je jen jeho

Na uplynulém Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech ale oba udělali výjimku. A proslýchá se, že to mělo být na popud herce, který se chtěl jednoduše před mnoha svými kolegy a také před fotografy a novináři vedle mladičké partnerky ukázat. A jasně tak dát najevo všem jejím nápadníkům, že skutečně nemají sebemenší šanci.

Jakub Prachař (38).

Cítí, že uvnitř je mladý jako ona

A to se mu podařilo, jelikož Sandeva po jeho boku vypadala opravdu spokojeně, a jen těžko si lze představit, že by ho chtěla v dohledné době vyměnit za jiného. A to i přesto, že je věkový rozdíl mezi nimi poměrně výrazný.

Podle mladičké herečky ale věk nehraje roli a je to jen o tom, jaký je člověk uvnitř a jak se cítí. Říká také, že se vždy víc bavila a kamarádila se staršími lidmi. „Zrovna Jakub má v sobě mladý elán, u něj nejde poznat, že je starší,“ pevně si stojí za svým.

Slavný pár má navíc velkou podporu i mezi televizními diváky a veřejností. Na sociálních sítích jim mnoho lidí přeje štěstí a lásku. Dokonce se v komentářích i objevilo, že jsou vůbec nejkrásnějším párem v českém showbyznysu.

Taková slova samozřejmě musí oba herce hřát u srdce. A trochu to tak vypadá, že jim společnou lásku snad nepřeje jen Prachařova exmanželka Agáta Hanychová (37). Faktem ale je, že ani ta si nemá nyní nač stěžovat. Momentálně je ve vztahu s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (53) a působí vedle něj spokojeně.

Šťastná je i jeho ex

Pravda ale je, že úsměvy rozdávala i po boku mnoha předešlých partnerů, ale nakonec to nikdy nedopadlo dobře. Možná ale právě starší a dobře zajištěný partner je pro Hanychovou tím, co stále hledala.

Však sama přiznala, že je konečně s někým, koho nemusí živit, a v tom má pravdu. Soukup je více než solidně situovaný chlapík a nepochybně se dokáže o Hanychovou postarat. Možná tak nejen ona, ale i Prachař našli po společném rozvodu konečně ty pravé a bude jim dobře.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden