Můj kousek štěstí

Sandra Nováková: Proměnila se v cuchtu?

To byste do této herečky se šibalskou jiskrou v oku neřekli. Sandra Nováková (35) si vždy potrpěla na hezké šatičky, kadeřníka, dokonalé líčení... Na svém vzhledu si pokaždé dávala hodně záležet. Asi nikdo by nehádal, že právě ona bude jednou rozervanou obětavou matkou a hospodyňkou, která pro blaho svého potomka obětuje i svůj šarm a krásu.

O to překvapivější je její náhlá proměna. Už neřeší rtěnku ani žehličku na vlasy, jak se na filmovou hvězdu sluší a patří, ale gatě a botičky pro malého. Hvězda seriálu Modrý kód se přiznala, že od té doby, co se jí narodil syn Mikuláš, parádění a veškerou péči o svůj zevnějšek zařadila až na poslední místo.

"Vlastně teď nakupuji jenom pro syna. Ani nevím, kdy naposled já sama sobě něco pořídila," nechala se slyšet Sandra. A potvrzuje to i její kamarádka. "Nepoznávám ji. Tahá teď pořád ty samé věci dokola.

Kolikrát si říkám, že jí snad něco koupím na sebe," směje se. Sandra pro to má ale zvláštní vysvětlení. Prý si tak kompenzuje újmu z dětství, kdy kvůli chudým poměrům všechno jen dědila po bratrech.

Mikuláškovi chce teď proto dopřát maximum..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden