Můj kousek štěstí

Sandra Nováková: Tahle tygřice vám nafackuje

Všelicos dramatického už proběhlo během natáčení seriálu Modrý kód, jednou z takových situací byla i chvíle, kdy Sandra Nováková (35) dostala facku.

Nebylo to příjemné, protože režisér si přál, aby facka vyzněla přirozeně, aby ji divák nevnímal jako falešnou. Sandra Nováková je, pravda, hubeňoučká, ale svou profesi bere vážně, takže když došlo na nejhorší, nijak se z toho nesnažila vykroutit.

Dokonce ještě kolegu Davida Gránského (25) vybízela, aby jí "střelil" normální facku, protože tohle se moc nafingovat nedá. Ten švih tam je vidět, a kdyby vidět nebyl, bylo by jasné, že to je jen poloviční facka.

Hrdinně mu říkala: "Neboj se, facku přežiju." Zato Gránskému to připadalo nepříjemné, fackovat ženu by si v reálném životě netroufl. Leda snad kdyby byla v mdlobách nebo opilá tak, že by si dělal starost o její zdraví.

Ale křehotinka Sandra překvapila. Na otázku, zda je schopná rozdávat facky, odpověděla, že si to celkem umí představit. Ač je pozitivní člověk, dokáže se pořádně rozzuřit. Něco takového by do líbezné představitelky Evičky Svobodové ze seriálu Bylo nás pět nikdo neřekl.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden