Můj kousek štěstí

Sandra Nováková: Vdát se za režiséra prostě nemá chybu

Provdat se za režiséra je pro herečku výhodné, jak by mohly potvrdit Tereza Kostková (45) či Veronika Arichteva (35). I Sandra Nováková (39) se díky manželovi hřeje na výsluní slávy, a nejen herecké.


Podílela se na scénáři komedie Matky, kterou režíroval právě manžel Vojtěch Moravec (34). Sandra tu zároveň hraje jednu z hlavních rolí. Ve filmu se objevuje též hereččin a režisérův synek Mikuláš (5).


„My spolu chceme být a trávit společně čas. Naopak jsme nervózní, když má každý jinou práci. Nás to baví tak, že jsme spolu napsali další film. Bude se točit v říjnu,“ jásá hvězda seriálu Sestřičky či Modrý kód – na němž se režijně podílel mimo jiné i Moravec.


Verča je lepší? Biser možná tolik mhouřit oči nemusí.

Je hezké, když se rodina dobře baví a ještě dostane zaplaceno. „Máma na nás čtyři děti, co se týče výchovy, byla sama. Moc peněz jsme neměli, proto jsem se do filmové Zuzany dokázala vžít,“ prohlašuje Sandra. Její zážitky byly zřejmě víc strastiplné než veselé, což je u komedie problém. „Čtyři matky, málo smíchu,“ shrnula to známá recenzentka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden