Můj kousek štěstí

Sandra Parmová: Porodila, ale svatba v nedohlednu!

Je pro ní kariéra přednější?

Není to zas tak dlouho, co půvabná moderátorka Sandra Parmová porodila. Jenže ještě ani nepřestala kojit a už se hrne do práce. Svatba je navíc v nedohlednu. Je pro ní kariéra důležitější? První příležitost, které se hned po porodu chytla, vzešla od organizátorů brněnské výstavy výjimečných hodinek. Ta se bude konat už v druhé polovině října. S prestižní časomírou byla navíc Sandra viděna už loni. Že by jí nestačily? Zdá se, že se jí ve světě luxusu zalíbilo. Partnerem společenského večera, který má moderovat, je navíc prestižní magazín Top Class. Plánuje Sandra nějakou spolupráci?

Narodila se vám krásná holčička Emily. Jak s ní zvládnete letos moderovat veletrh SEW?

Věřím, že se všechno zvládne stejně dobře, jako při předchozích ročnících. Zaprvé máme skvělého tatínka, pro kterého není problém malou pohlídat, přebalit nebo nakrmit. Takže jsem si jistá, že bude v těch nejlepších rukou. A zadruhé zhruba vím, co mě čeká a jak to bude časově náročné. Takže si myslím, že Emily možná ani nepozná, že nebudu doma (smích). Uvádění letošního ročníku pro mě navíc bude tak trochu speciální v tom, že to bude moje vůbec první moderovací akce po porodu. Takže tím tak trochu odstartuji návrat do práce a věřím, že skloubení s mateřskými povinnostmi krásně zvládneme.

Foto: FTV Prima

Přijede se za vámi podívat na veletrh i přítel Pavel? Jaký je jeho vztah k hodinkám?

Pavel se za mnou byl na veletrhu podívat už loni a samotnou mě překvapilo, kolik na akci strávil času a jak si to užíval. Vůbec jsem do té doby netušila, jak má rád hodinkovou kulturu a že je schopen věnovat hodiny svého volna prohlížení a čtení o luxusních časomírách. Myslím, že k nošení kvalitních hodinek se člověk musí dopracovat a i u něj to tak bylo. Jako většina mužů preferuje hodinky větší a něčím výjimečné. Jeho loňským favoritem na veletrhu byla značka Zenith, o které mi doma básnil ještě týdny po skončení akce (smích).

Kvůli těhotenství jste odložila svatbu. Kdy se partner konečně dočká?

Svatbu aktuálně plánujeme na příští léto. Zatím jsme ve fázi, že máme vytipované místo. Ale přiznám se, že další přípravy jsou teď, jak se říká, u ledu, protože si naplno užíváme malou Emily. Moc se těším, až ji obléknu do bílých šatiček a půjde nám za družičku. To je teď asi jediná věc, ve které mám jasno. Co se týká těch dalších, jako jsou svatební šaty, výzdoba nebo třeba příchuť dortu, na to přijde řada až časem. Zatím máme v plánu svatbu pro zhruba stovku hostů, ale pokud by ty přípravy byly náročné, klidně by mi nevadilo vzít se na louce jen za účasti těch nejbližších. Přece jen je to důležitý moment hlavně pro nás dva.

Zdroj foto: Hodinářství Pohanka

Ještě v loňském roce jsme v rozhovorech vyprávěla o brněnských barech a restauracích. Stihla jste si objevit ty s dětskými koutky nebo klidné kavárny, kam budete moc chodit?

Ano, bary teď u mě na chvíli nejsou aktuální (smích). Co se týká kaváren nebo míst pro maminky s dětmi, zamilovala jsem si The Cat Café poblíž Lužáneckého parku. Doteď jsem tam byla jen s kamarádkami a jejich dětmi, tak se moc těším, až tam vezmu naši malou. Mají tam totiž naprosto senzační palačinky, kterým nikdy neodolám. Kromě toho to mám moc ráda taky v kavárně Funbaby, kde se dá spojit příjemné s užitečným a před nebo po návštěvě rovnou ve vedlejší prodejně dokoupit věci pro mimčo, které nám aktuálně chybí.

Foto: FTV Prima, Hodinářství Pohanka

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden