Můj čas na kafíčko

Sára Saudková byla Janovi nejprve nahou modelkou, potom osudovou partnerkou!

Můj čas na kafíčko

Bylo jí od začátku jasné, že nebude jedinou ženou v Janově životě.

Vztah legendárního Jana Saudka (85) s jeho nejznámější přítelkyní Sárou (53) rozhodně nepatřil k typickým. Sára si vzala jeho příjmení, i když nebyli manželé a později Jana vyměnila za jeho syna.

Nejslavnější současný český fotograf Jan Saudek se svému řemeslu přímo vyučil. Až do 80. let pracoval v tiskárnách, během té doby ale prošel bouřlivým tvůrčím i osobním vývojem.

Hlavní roli v něm hrály ženy. Podle svých slov měl první erotický zážitek v patnácti letech, ale na opravdovou ztrátu panictví si musel další tři roky počkat. Oženil se a svůj první skutečný fotoaparát dostal právě od své mladičké manželky.

Měl s ní dva syny, jedním z nich byl Samuel (57), který později sehrál zásadní roli v jeho osudovém vztahu se Sárou. Jan se pokusil o sebevraždu, bál se o život mladšího syna, rozvedl se a znovu se oženil, našel typickou „zeď“ jako pozadí pro své fotografie a dosáhl slávy a popularity. To všechno stačil, než ho

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden