Moje šťastná hvězda

Šárka Rezková se musí léčit na psychiatrii

Může za to stále smrt manžela

Je to už 13 let, co ji opustil manžel. Když se JIŘÍ BRABEC (†63) zastřelil, nechal tu manželku ŠÁRKU REZKOVOU (47) s malým miminkem. Psychické potíže, které událost odstartovala, si teď vybraly svou daň. Deprese zaútočily v plné síle.

Zpěvačka je nyní v léčebně, kde ji snad konečně zbaví psychických potíží. Když odešel její manžel, nechal tu nejen řadu nezodpovězených otázek, mezi nimiž byla ta hlavní: „Proč?“, ale také dluhy. Není divu, že to na čerstvou maminku bylo moc.

Až teď ale sebrala sílu a požádala o pomoc odborníky, kteří ji snad dají do kupy. Sama nechce prozradit, kde leží, nebrání se ale informaci, že se skutečně dává do kupy. „Starají se tu o mě moc hezky. Věřím,  že léčba zabere a já se vrátím do normálního života,“ svěřila se zpěvačka, která už dříve brala léky na deprese, zřejmě ale ani ony už nestačily.

Odkládala to kvůli rodině?

Je možné, že zpěvačka si dávala načas i kvůli rodině. Nejmladší syn studuje v zahraničí, starší děti jsou už velké. Rezková se nemusí o nikoho starat a může se věnovat jen sama sobě. Jako obětavá máma počkala, až nebude svými problémy „obtěžovat“ okolí.

Mohlo to dopadnout špatně

Naštěstí to ale nedopadlo tragicky, protože se mohla zhroutit už dříve, když před sebou stále hrnula tíhu nemoci.

S pomyslným vylétnutím posledního dítka z rodinného hnízda je ale čas na nový život. „Mám velké plány. Chci dotočit desku, chci koncertovat,“ netají se Šárka Rezková přáním s vyhlídkou nového a hlavně slibného začátku. Zpěvačce přejeme, ať jí to vyjde, a držíme jí v tom palce.

Měli malé miminko, když si vzal život.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden