Můj kousek štěstí

Šárka Ulrichová: Drogy, alkohol a zoufalství!

Asi nikdo si neumí představit, jakým si Šárka Ulrichová (42) prošla peklem. Dobře ji znáte jako pekařku ze seriálu Ulice, kde hrála dokonce HIV pozitivní. Dnes však může děkovat osudu a své vůli, že dnes dokáže žít normálním životem.

Když před lety dostala roli na nejsledovanější televizi, nejspíš ji ovládl pocit, že je Hollywoodská hvězda a celý svět jí leží u nohou. V poblouznění slávou propadla divokému životu. Šla z večírku na večírek a alkohol hltala ve velkém.

A pak přišlo to nejhorší – sáhla po drogách.       Začala užívat pervitin a kokain. Brala jako normální, že herci žijou bohémským životem. Jenomže postupem času si její nezřízený styl života vybral svou daň.

Populární hvězda se před očima začala měnit v trosku. Nemyslela už na nic jiného, než na svoji dávku. "Nejtěžší bylo přiznat si, že jsem opravdu závislá," říká dnes Ulrichová s tím, že skončila zavřená v protialkoholové léčebně.

Ze závislosti se prý dostávala na etapy. Když v roce 2003 podstoupila první detox, nevydržela to a znovu spadla do závislosti. Zabralo až druhé léčení. Přesto Ulrichová říká "Závislá budu celý život.

" Ví, že se už nikdy nesmí dotknout žádné návykové látky. Navíc vidí, jak promarnila svůj život. Tolik by si přála miminko. Mezi zápolením se svými problémy si navíc prošla dramatickými vztahy a dodnes se jí nepodařilo založit rodinu.

"Mám to u čápa objednáno, ale to jsou hrozně vzácní ptáci. Tak uvidíme," říká Šárka, která má na otěhotnění už poslední šanci.   .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden