Můj čas na kafíčko

Šárka Vaňková a Petr Vondráček si připadají jako v krásné pohádce

Dlouho se míjeli, ale nakonec si k sobě našli cestu.

V českém showbyznysu pravděpodobně není zamilovanějšího páru, než kterým je zpěvačka Šárka Vaňková (36) a herec a klavírista Petr Vondráček (48).

Poznali se už před mnoha lety, ale nikdy je nenapadlo, že by se do sebe někdy mohli zamilovat. Ale stalo se a údajně teď plánují založit rodinu.

Mají rádi nejapný humor

Petr Vondráček se nechal slyšet, že ho Šárka Vaňková omámila především svým talentem a krásnou figurou. Úplně poprvé si ale všiml především jejích průzračných očí a smyslu pro humor.

Šárka Vaňková zase s oblibou říká, že mají stejný, ačkoliv mnohdy nejapný humor. Pořád jsou teprve na začátku, proto vrkají jako dvě hrdličky. A také na sebe dost často žárlí. To ale k lásce podle nich neodmyslitelně patří. Nikdy to ale nepřesáhne únosnou mez.

Je to velký gentleman

O Petru Vondráčkovi je navíc známo, že je to velký gentleman. A těch už v dnešní době moc není. Proto si toho zpěvačka velmi váží. Ti dva jsou spolu teprve rok, ale někdy mají pocit, že se znají tak dobře, až je to skoro nemožné. Navíc spolu dokonale ladí.

Někdy vaří Šárka, jindy Petr. Občas se střídají také v uklízení. Ale rádi si spolu jdou posedět i do restaurace nebo do kavárny. Vždy mají stejné nápady, a když náhodou jeden druhého někdy překvapí, nikdy to není nemilé překvapení. Ba právě naopak.

Možná je proto na čase posunout se ve vztahu trochu dál. Jenže oba mají pořád až příliš málo času. V poslední době se tak vídají jen krátce ráno a pak až večer, což opravdu není moc.

Svatba a pak miminko?

Plánují spolu i první dovolenou u moře. Šárka Vaňková dokonce prozradila, že by se také chtěla vdávat. A pomýšlí už i na rodinu. Ani jednomu, ani druhému se Petr Vondráček nebrání. Tak to vypadá, že nám vznikl další ideální pár, který má před sebou zářnou budoucnost.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden