Můj kousek štěstí

Saša Rašilov: Lída ho drží pod pantoflem?

Soukromnosti na odiv, úsměvy... Z herce Saši Rašilova (45) je nový člověk. Za jeho proměnou je žena!.

V době, kdy žil s herečkou Vandou Hybnerovou (48), ho lidé znali jako spíše uzavřeného člověka, který si přísně střeží svoje soukromí. A podobně tomu bylo i po rozvodu. Býval vídán spíše zachmuřený a na osobní otázky novinářů raději neodpovídal.

Když už poskytl nějaký rozhovor, byl ochotný se bavit výhradně o práci. Stále zůstával spíš tajemnou postavou, jak, kde a s kým žije, bylo stále nejasné. Snadno tak vznikaly různé fámy. Neexistovalo, že by se chlubil na internetu nějakými fotkami třeba z dovolené, svých dětí a už vůbc ne svých žen.

Najednou se ale jeho chování otočilo o sto osmdesát stupňů. Úplné divy s ním evidentně udělal dvouletý vztah s ne příliš známou herečkou Lídou Němečkovou (31), která mu před nedávnem přivedla na svět potomka, dceru Marušku (4 měs.

). Rašilov najednou vystavuje na Facebooku jednu rodinnou fotku za druhou, dokonce se nechá fotit i ve velmi intimních chvílích, třeba u lůžka v porodnici a nebrání se tomu, čemu se běžně zrdáhájí i mnozí jiní, vystavovat na sociální síti své novorozené dítě.

Co pokračovatele slavného hereckého rodu tak zásadně změnilo? Podle některých je za vším jednoduše jeho přítelkyně Lída. Na herce má prý velmi silný vliv. Možná je to tedy ona, kdo přiměl dělat Rašilova věci, které pro něho dřív byly nepředstavitelné.

"Saša je vedle ní jako vyměněný. Lída je společenská a sdílná, ráda se se vším pochlubí na Facebooku... Je vidět, že si z ní hodně vzal," míní hercův kolega z divadla, který pár vídá. Znamená to snad, že se z herce stal podpantoflák, který skáče tak, jak jeho partnerka píská? Začal snad dělat věci, které mu jsou proti srsti? Třeba na něho jeho láska naléhala, aby byl otevřenější.

.. Těžko soudit. Jisté ale je, že Lída s ním dělá divy..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden