Můj čas na kafíčko

Saša Rašilov opustil Vandu Hybnerovouí kvůli jiné ženě, ale od té stejně nakonec dostal košem!

„Brali jsme se, abychom okolí dokázali své odhodlání, že chceme být spolu.“

Vydrželi spolu dlouho a přáním Vandy Hybnerové (50) bylo, aby její manželství se Sašou Rašilovem (47) trvalo až do smrti. Bohužel to nevyšlo. Saša se zamiloval do jedné podnikatelky a podal žádost o rozvod.

Jak Saša Rašilov (47), tak Vanda Hybnerová (50) ve své kariéře navazovali na slávu svých předků. Saša jich měl víc: tatínek byl známým kameramanem, dědeček legendárním hercem. Vanda měla zase vzor ve svém otci, mimu Borisi Hybnerovi (+74).

Chtěla mít jistotu

Vanda byla sice o čtyři roky starší, ale to Sašovi nebránilo, aby se do ní zamiloval. Stalo se to v době, kdy ještě oba studovali na DAMU. Začali spolu chodit, ale na radnici se nijak nehrnuli. Zejména Saša se bránil velké veselce. Vanda ho ovšem přesvědčila, aby jí své „ano“ řekl, protože byla přesvědčená, že vztahy „na psí knížku“ většinou dopadnou špatně. Pár měl spolu dvě dcery. Rodičovství se na rozdíl od svatby Saša nijak nebránil, protože chtěl být věkově svým potomkům co nejblíže. Přestože byli oba herci v neustálém zápřahu, na děti si vždycky čas našli a rodinný život si vychutnali. Dokázali si vyjít vstříc a v péči o dcery se střídali. „Můj život se skládal jen z práce a z rodinných akcí,“ konstatovala Vanda. Důležité bylo, že k dětem měla vždycky hodně blízko a dodnes s nimi má důvěrný kamarádský vztah. To se v herecké profesi každému z rodičů nepodaří.

Žárlivost se nekonala

Řadu let to vypadalo, že Vandu a Sašu nemůže jen tak něco rozdělit. Byli spokojení jak v osobním životě, tak v kariéře. Jeden o druhém před novináři prohlašoval vždy jen to nejlepší. Vanda prohlásila: „S mužem víme, co od sebe můžeme očekávat. Víme, že se na sebe můžeme ve všem spolehnout. Nerozumím permanentnímu střídání a hledání partnerů. Každý by měl spíš sám v sobě najít toleranci a trpělivost vůči tomu druhému.“ Vztah dvojice upevňovaly i společné prožitky, kdy si dokazovali, že spolu umí být v lepších i horších časech. Když začínali, jen těžce prý sháněli peníze na nájem. Problémy je ale vždycky spíš stmelovaly. Vanda věděla, že o Sašu mají zájem i jiné ženy, protože patřil k hercům, kteří mají spoustu fanynek. Nežárlila na něho. S nadhledem říkala, že před kamerou se už Saša mnohokrát oženil a měl spoustu partnerek, zatímco ona doma pekla buchty. Ostatně sama se v rámci hereckého povolání dostávala před kamerou nebo na jevišti do podobných situací, kdy jí důvěrnosti projevoval některý z kolegů. Proč se tedy šťastný pár nakonec rozešel?

Musel chodit k psychologovi!

Tím, kdo řekl „dost“, byl Saša. Nebylo to ovšem ze dne na den. Za jeho rozhodnutím stála jiná žena. Než došlo k rozvodu, tak spolu Saša a Vanda už rok nežili. Bylo zřejmé, že se ocitli ve slepé uličce, v situaci, která nemá jiné řešení, než vztah ukončit. Plán Vandy mít jen jednoho životního partnera a vedle něho spokojeně zestárnout tak nedošel naplnění. Ani pro jednoho z páru nebyl rozvod snadnou záležitostí. Řešili to po svém. Vanda se uzavřela před světem a léčila si duši prací na zahrádce. Saša navštěvoval psychologa, který mu pomáhal přenést se přes bolestné období. Moc mu nepomohlo, když se ukázalo, že rozchod s Vandou byl vlastně zbytečný. Jak už to tak v životě bývá, osud mu vrátil to, co sám provedl. Nová partnerka si našla jiného muže, cizince, kterého si pak vzala a měla s ním dítě. Návrat k Vandě ale už pro Sašu nebyl možný, mimo jiné i proto, že ani ona nezůstala sama a dala se dohromady s Jakubem Chourou (37), o 13 let mladším automobilovým závodníkem. Na svůj vztah ale mohou Saša a Vanda vzpomínat jedině v dobrém. Prožili spolu řadu krásných let, vychovali dvě dcery a dokázali se rozejít jako slušní a civilizovaní lidé. A to všechno se počítá!

Podruhé ženatý, potřetí otcem dcery

Ačkoliv Saša kdysi prohlašoval, že svatby jsou vhodné jen pro to, aby se nad nimi rozplývali rodiče, své „ano“ nakonec řekl i podruhé. Jeho novou životní partnerkou se stala herečka Ludmila Němečková (34), kterou poznal v divadle v roce 2015. „Já jsem byl prostě konsternovaný, že se do té doby nenašel nikdo, kdo by pochopil, že jí má to miminko udělat,“ líčil. Stal se s ní potřetí otcem – a opět se mu narodila dcera. Byl dokonce u porodu. Loni v létě se pak na rodném Valašsku s Ludmilou oženil.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden