Můj čas na kafíčko

Saša Rašilov si nechal vytetovat jméno milenky, ale ta ho vyměnila za cizince!

Můj čas na kafíčko

Opustil manželku po mnoha letech kvůli jiné ženě, ale pak toho litoval.

Spojovalo je to, že pocházeli ze slavných rodů. Nevadil jim věkový rozdíl ve prospěch partnerky. Saša Rašilov (48) a Vanda Hybnerová (52) spolu vydrželi přes dvacet let, ale dnes už je jejich manželství minulostí.

Oba dva měli ve své umělecké kariéře na co navazovat. Tatínkem Vandy Hybnerové (52) byl známý mim Boris Hybner (†74). Saša Rašilov (48) je zase potomkem hned dvou osobností, otce kameramana a dědečka, legendárního herce.

Poznali se, když oba studovali na DAMU. Přeskočila jiskra a věkový rozdíl neřešili. Začali spolu chodit, ale nijak zvlášť se nehrnuli do oficiálního svazku, zejména kvůli Sašovi. Ten po žádné velké svatbě netoužil a říkal, že takové události se organizují jen pro potěšení rodičů.

Rodičovství si užili

Vanda na to měla trochu jiný názor, ten tradiční. Věděla i ze svého okolí, že pokud spolu lidé žijí jen tak, mívá to často

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden