Moje sladké tajemství

Saša Rašilová: Svůj vztah zpečetí svatbou

Sympatický herec Saša Rašilov (45) začal po rozvodu s Vandou Hybnerovou (49) nový život. Místo toho, aby si užíval svobody se ale znovu žene do chomoutu. Svatba bude v létě na Valašsku a zúčastní se jí 160 lidí.

Partnerka Saši Rašilova (45) Lída Němečková (32) si rozhodně nehodlá svého milého vzít potají. Z žádosti o ruku se velmi raduje, ale trápí se svým vzhledem. Po porodu osmiměsíční dcery Marušky, kterou má s Rašilovem, se marně snaží zhubnout 40 kilogramů, které nabrala v těhotenství.

„Dole mám 20 kg a 20 kg stále nahoře. Snad to zvládnu do srpna, kdy máme veselku,“ prozradila Lída v jednom rozhovoru jen tak mezi řečí. Prý se dokonce do telefonu začala představovat jako paní Rašilovová.

Cílevědomá tedy bude určitě, ale dokáže se dostat za čtyři měsíce do formy? Pro Sašu je jistě krásná, ať váha ukazuje cokoli, ale musí počítat s tím, že konkurentky čekají na každém rohu. Rašilov je považován za ženský idol a už jednou ukázal, že se snadno zamiluje jinde, i když má doma manželku.

Vandu Hybnerovou (49) opustil kvůli milence Věře Miťkové (36). Když mu pak dala kopačky, užíval si, kde mohl. Teď se rozhodl další ženě slíbit věrnost až do konce života. Dokáže to tentokrát?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden