Moje šťastná hvězda

Saskia Burešová trpí kvůli páteři. Zmizí proto z obrazovek?

Ach, ta bolavá záda!

Málokdo by tipoval, že za půl roku oslaví legendární televizní hlasatelka SASKIA BUREŠOVÁ (69) sedmdesátku a že už je dvojnásobně pyšnou babičkou!

Vždy byla symbolem, který udával módní trendy, a dodnes dostává tázavé dopisy od žen, které zajímá jediné – jaký účinný recept má pro svůj vzhled? Saskia je totiž už desítky let v tváři téměř  totožná ! Jsou za tím estetické zákroky? „Spousta lidí si myslí, že celé dny polehávám v salonech a nechávám si vpichovat botox, ale musím je zklamat,“ tvrdí.

Podpatky jsou mor

Nedělá nic zvláštního. Snaží se vyhýbat alkoholu, spí osm hodin denně a každý den ráno cvičí, čímž bojuje proti urputným bolestem zad a páteře. Jenže zatím marně! „To víte, celý život jsme se nehýbala, nosila těžké kabely, potrpěla si na podpatky, nožku jsem měla věčně přes nožku a teď na to doplácím,“ vypočítává Saskia, jak k bolestem přišla. Své ale jistě hraje i věk, přestože stále vypadá jako mladice. „Několikrát jsem skončila u lékařů a ti si s tou mojí prokletou páteří nevěděli rady,“ běduje Saskia, které zdravotní problémy bohužel zasahují i do natáčení jejího milovaného pořadu Kalendárium. „Musím si dávat pauzy. Jak mě to chytne, mám před očima mžitky a nejsem schopná ničeho,“ svěřuje se Saskia, které se problémy v poslední době jen zhoršují. Jak nemusí, raději nevychází z bytu. „Musím být sakra opatrná. Jak se totiž ohnu, je to konec.“ A nijak příznivé pro ni není ani dlouhé cestování. Otázkou proto je, jak dlouho nesnesitelné bolesti ještě vydrží. Mohlo by se totiž klidně stát, že práci v televizi zkrátka jednoho dne zabalí. Výhodu má v tom, že pracuje se svým manželem. Její bolesti jsou ale čím dál horší. „Jsou dny, kdy si ani nenazuji boty a prostě se nehnu,“ přiznává.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden