Můj kousek štěstí

Saskia Burešová: Závislost na prášcích!

Krutá pravda odhalena! V televizním pořadu Kalendárium slavná moderátorka Saskia Burešová (73) stále září jako sluníčko. Přes milý úsměv by nikdo nepoznal, že ji trápí nějaké neduhy. Jenomže, jak se ukazuje, je to jen dílem její profesionality.

V reálu prožívá muka. Jen lidé z blízkého okolí bývalé hlasatelky ví, že trpí nesnesitelnými bolestmi zad. Před každým natáčením v televizi se prý se musí nadopovat prášky na bolest. Bez nich by vůbec nemohla fungovat.

Ona si ale nikomu nepostěžuje, jen s díky přijímá komplimenty, jak dobře vypadá. A nejspíš skrývá bolesti ještě mnohem víc. Saskia má třináctou komnatu, kterou jen nerada otevírá. Velmi si přála druhé dítě.

O něj ale krátce před porodem přišla. Vše je o to horší, že se to mělo stát pochybením lékařů. Milionové dluhy, které jí zůstaly kvůli krachu jejích kosmetických salonů jí také nepřidaly. Stejně jako to, že se musela vzdát své osudové lásky.

Chtěla se odstěhovat za jistým Francouzem, do kterého byla velmi zamilovaná, z politických důvodů ale nesměla vycestovat na západ. Naštěstí potkala svého současného manžela Petra Obdržálka, který se stal její životní oporou.

Burešové patří velký obdiv za to, že všechny ty zlé životní zkoušky zvládá takto s grácií. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden