Moje šťastná hvězda komerční sdělení

Šaty celebrit za statisíce se prodávají na AliExpressu za pár korun

Toužíte po krásných šatech, ve kterých zazáříte? Věřte, že i vy se můžete cítit jako celebrita. Nemusíte za luxusní šaty utrácet statisíce! Přinášíme pár tipů, kde koupit dámskou módu za skvělé ceny.

Většina celebrit z řad modelek, hereček a zpěvaček si potrpí na krásné a drahé šaty. Oblečení od prestižních návrhářů nebo značek často stojí statisíce. Už jste slyšeli o obchodě AliExpress? Nabízí podobné šaty za pár stovek. Dokonce nabízí i ušití přímo na míru! Podívejte se na další tipy, kde sehnat stylové oblečení za příznivé ceny.

TOP šaty, které musíte mít!


Baví vás dámská móda? Ale kde sehnat vysněné šaty, které budou lichotit postavě? Zapomeňte na přeplněná nákupní centra, kde prodávají neforemné oblečení za vysokou cenu. Nakupujte z pohodlí doma a ušetřete čas i peníze. Je to jednoduché!

Máte obavy, že na šaty nemáte ideální postavu? Vzpomeňte si na Marilyn Monroe, jak dokázala ohromit okolí plnými tvary. Nebojte se zvýraznit své přednosti. Budete se cítit více sebevědomá a sexy! Vybrali jsme 3 top šaty podle celebrit. Co na ně říkáte? Není to ráj?

Buďte elegantní jako zpěvačka Adele


stačí zadat hledané slovo a můžete hned nakupovat! Buďte nápaditá a retro! Kdo by netoužil po šatech jako má Kate? Hodí se pro dámu v každém věku. Chcete zvýraznit svou postavu? Šaty s puntíky jsou jasná volba!
eBay.com, cena: 311 Kč

Odvážná a sexy jako Rihanna


Zpěvačka Rihanna ráda šokuje okolí. Její módní kreace zaujmou každého. Jste ráda středem pozornosti a neodoláte výrazným barvám?

Sníte o červeném koberci a obdivu? Šaty s odhalenými zády nenechají nikoho chladného. V očích mužů budete svůdná a tajemná. A navíc červená barva je top této sezony!
AliExpress, cena: 312 Kč

Nakupujte s Tipli a získejte část peněz zpět!


Chcete ušetřit a získat řadu slev a výhod? Neváhejte a začněte nakupovat online s Tipli! A jaké výhody přináší?

Stačí se zdarma zaregistrovat na Tipli a můžete hned nakupovat. V nabídce je spousta slev a slevových kupónů, které jinde nedostanete. A co víc? Tipli své členy odmění i formou cashbacku. Vyberte si na Tipli oblíbený obchod a po potvrzení objednávky vám vrátí část peněz z nákupu zpět. Nezní to skvěle? Na nic nečekejte a staňte se členem nákupního klubu Tipli ještě dnes!

Nyní na Tipli probíhá i soutěž o hodnotné ceny. Navštivte i oblíbený Tipli magazín, kde najdete spoustu užitečných informací ohledně nakupování na AliExpress a Ebay.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden