Můj kousek štěstí

Bagárová sbalila boháče! Má to ale háček

Jak se zachová, když o ni Muradov zabojuje? Možná bude chtít dceři vrátit úplnou rodinu.

Zpěvačka si může gratulovat, tenhle úlovek se vážně povedl. Nový přítel Moniky Bagárové (28) je pohádkově bohatý.

Leonard Lekaj (31) má přezdívku Král Karlových Varů a patří mezi bohaté podnikatele, obchoduje se zlatem a klenoty a živí ho také pronajímání nemovitostí. Díky tomu vydělává miliony.

Jenomže přesto, že se páreček láskou chlubí, kudy chodí, nebudou to mít jednoduché. Důvod je prostý – zpěvaččin expartner Makhmud Muradov (32). Bojovník MMA původem z Uzbekistánu je totiž otcem její dcery Rumii (2).

Vztahem s Lekajem se Monika neváhala pochlubit. Aby ne, takovou partii jí mohou mnohé ženy závidět.

Vrátí se?

I když se v poslední době nezdá, že by nějak toužil po otcovských povinnostech, hovoří se, že se to nepochybně může brzy změnit. Podle všeho bojovník pracuje na tom, jak dostat české vízum. To už jednou nedostal, následně vstoupil do armády Uzbekistánu, čímž si také příliš nepomohl.

Málokdo si ale umí představit, že by horkokrevný Muradov nechal svoji holčičku, aby říkala „tati“ někomu jinému než jemu. I když si dobře uvědomuje, že za konec vztahu s Bagárovou může měrou vrchovatou.

Nejde jen o to, že se hovořilo o jeho úletech. Ale byl často pryč. Cestoval po celém světě a vztah na dálku se Monice, která byla s dcerou věčně sama, příliš nezamlouval.

Koho si vybere?

Nový pár českého showbyznysu tak zřejmě brzy projde těžkou zkouškou. Setkání s Muradovem se nepůjde vyhýbat navždy. A ne nadarmo se říká, že stará láska nerezaví.

Otázka je, co by se stalo, kdyby Bagárové teď Muradov slíbil, že definitivně zakotví v Česku a sekne s MMA. Tím spíš, že mu zpěvačka v minulosti odpustila i nevěru. A otcovství mu nikdo nikdy neodpáře. Lekaj nakonec může ostrouhat i se svými miliony.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden