Moje sladké tajemství

Sbalila hvězdu Ordinace?

Okouzlená Bára Jánová už nemohla svou náklonnost ke kolegovi dál tajit.

Romantický víkend ve dvou v Krkonoších si spolu nedávno užily seriálové hvězdy Bára Jánová (31) a Ladislav Ondřej (29). Zřejmě se nám rýsuje nový pár českého showbyznysu!

Hvězda seriálu Slunečná Bára Jánová (31) se po rozchodu s Vítězslavem Bečkou (25) nějaký čas držela od mužů dál. To už ji ale přešlo. Herečka totiž nedávno zveřejnila fotku ze společného víkendu s novým chlapem, kterým není nikdo jiný než seriálový syn primáře Mázla z Ordinace v růžové zahradě.

Jestli jsou s Ladislavem Ondřejem (29) pár, ani jeden neprozradil, Bára si však neodpustila drobné náznaky. „Spadla klec pod Sněžkou,“ napsala ke společné fotce a ještě dodala: „Asi láska.“ Nezapomněla připojit srdíčko.

Nezdá se, že by byli v Krkonoších pracovně. Jsou tvářemi konkurenčních seriálů, takže spolu vyrazili buď jako kamarádi, nebo milenci. Ladislav si soukromí střeží, jen před lety proběhla informace o jeho vztahu s vietnamskou studentkou, ale to už je asi pryč.

S Bárou mají i mnoho společného, ona by ráda sázela stromy po celém světě a Ladislav je zkušený cestovatel. Takže je možná ruka v rukávě.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden