Moje šťastná hvězda

Sbalila lamače ženských srdcí a úplně ho změnila

Moje šťastná hvězda

Málokdo by tipoval, že by se tihle dva do sebe mohli zamilovat. Byli totiž každý úplně jiný. Herečka Jitka Čvančarová (42) byla odjakživa spíše rodinný typ.

Toužila po svatbě a šťastné fungující rodině. Zato tanečník Petr Čadek (42) si spíš rád užíval. Střídal jednu taneční partnerku za druhou a snad každé se z něj podlamovala kolena. Čadek si toho byl moc dobře vědom a užíval si, jak s ním ženy flirtují. Pak ale poznal Jitku.

Svlékala ho na parketu

Poprvé se setkali v roce 2007 v pražském baru Lucerna. Tehdy tam Čvančarovou doprovázel její přítel, herec Martin Hofmann (42). V baru se mu ale Jitka příliš nevěnovala, měla oči pro někoho úplně jiného – pro Petra Čadka.

Zalíbil se jí na první pohled, a za každou cenu ho toužila poznat. Když byl večer v nejlepším a všichni už byli „v náladě“, rozhodla se herečka využít své šance. Vyrazila na taneční parket a začala s Petrem vášnivě tancovat. To vše se odehrálo navíc před zraky jejího tehdejšího přítele.

Užíval si s prostitutkami

Jitka ale žila s

Zbývá vám 74% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden