Moje šťastná hvězda

Sbalila sexy moderátora!

Svoje soukromí si zpěvačka Lucie Vondráčková (41) velmi střeží, a tak není divu, že nebyla zrovna nadšená, když se provalilo, že už není sama, ale našla lásku v podobě moderátora a bývalého zpěváka kdysi populární chlapecké kapely Petra Vojnara (45).


„Ale ano, potvrzuji,“ potvrdila neochotně Vondráčková jejich vztah. A o moc sdílnější nebyl ani Vojnar. „Mám volno a jsem se synem,“ dodal k tomu.


Dál zapírat už nemělo cenu!

Na muže prý po rozvodu zanevřela

Jenže dál zapírat už by nemělo smysl. Podle zpráv z jejího okolí je Vondráčková zamilovaná jako školačka a není nic výjímečného na tom, potkat tuhle dvojici, jak se ruku v ruce toulá pražskými uličkami.

Zdá se, že tak konečně dokáže zapomenout na rozpad manželstvá s hokejistou  Tomášem Plekancem (38), se kterým má dva syny. On už sice dávno začal nový život po boku tenistky Lucie Šafářové (34), se kterou má dokonce dceru, ale Lucii se od jejich rozvodu v lásce nedařilo.

Byla sice spojována například s parkouristou Tomášem Zonygou (28) nebo hokejistou Markem Peksou (31), ale nikdy nic z toho nepotvrdila.

Svedl je dohromady videoklip?

Ani Vojnarovi se ve vztazích nedařilo. S bývalou partnerkou Andreou má syna Sebastiana (4), k oltáři ale nedošli. Ještě loni zářil po boku sličné barmanky Lenky (35), kterou si k sobě dokoncenastěhoval, avšak ani to nakonec nevyšlo.

Jen pár měsíců poté mu ale do cesty vstoupila Lucie a rázem se všechno změnilo. Dohromady se prý měli dát díky účinkování v jednom videoklipu, kde měli dokonce líbací scénu. A zdá se, že chemie opravdu zafungovala.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden