Můj kousek štěstí

Sbalte si chytře a lehce

Ať už dovolenou strávíte u moře, nebo v kempu, určitě se budete chtít oblékat tak, aby vám to slušelo

Co si tedy zabalit, abyste s sebou měla vše, co budete potřebovat, a přitom nevláčela obří zavazadla? Jděte na to chytře.

Naplánujte si oblečení

Místo bezmyšlenkovitého naházení oblečení do kufru s tím, že se to třeba bude hodit, si udělejte jasný plán, které kousky si na dovolenou vezmete. Když ji budete trávit aktivně, třeba na horách, je zbytečné si balit módní koktejlky, a pokud jedete do resortu či do města, nemusíte s sebou mít funkční oblečení.

Najděte si svůj systém, ušetříte tím čas, místo a jistě i nervy.

Vyberte si víceúčelové kousky, které jsou vzájemně kombinovatelné. Například kalhoty se širokými nohavicemi či volné sukně, které jsou ideální pro chození po památkách, ale i na večerní drink. Tílko nebo top spárujete se šortkami i sukní, večer přes ně přehodíte lehkou košili nebo svetřík.

Skvělou volbou kamkoli k vodě jsou plážové tuniky. Stačí je obléct přes plavky a zajít si třeba na oběd do restaurace. Co se týče obuvi, ta zabírá v zavazadle spoustu místa. Na cestu si obujte tenisky, které jsou objemnější, tím si zajistíte v kufru více místa pro žabky, sandály nebo balerínky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden