Můj kousek štěstí

Sběratelka zadaných chlapů?

Lásku by jí všichni přáli, ale pokud opět ulovila zadaného chlapa, podporu okolí očekávat nemůže…

Další zakázaný románek? Šeptá se, že Denisa Nesvačilová (31) randí s kolegou z divadla Lukášem Burianem (44). Znamenalo by to, že je krásná zrzka opravdu nepoučitelná.

Donedávna hrála hlavní roli v ostře sledované aféře, kdy se snažila odloudit Anetě Vignerové (35) svérázného scenáristu Petra Kolečka (39). Ten jistou dobu pendloval mezi dvěma ženami, až se nakonec k žalu zrazené Nesvačilové nečekaně oženil s Vignerovou.

„Muže mám ráda – když se chovají slušně, jsou chytří a vtipní, když se umí chovat jako džentlmeni,“ prohlásila kráska ze seriálu Dobré zprávy. Zdálo se, že s románky si dá na nějakou dobu pokoj. A že dalšího partnera bude vybírat opravdu důkladně.

Nyní se ale proslýchá, že má políčeno právě na Lukáše Buriana, což není jen tak. Tento fešák žije již jedenadvacet let ve spokojeném vztahu s herečkou Annou Kulovanou (41), někdejší hvězdou seriálů Ordinace v růžové zahradě či Dobrá čtvrť. Vychovávají dvě dcery.

O křehké blondýnce Anně je známo, že odmítá svatbu. Teď by to ale měla raději rychle přehodnotit a partnera si pojistit. Tak, jako to nakonec udělala i Vignerová.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden