Moje šťastná hvězda

Schází hercovi obdiv dívek?

Vrací se Langmajerovi jeho dávná vášeň a začínají se mu zase zapalovat lýtka?

Pověst bohéma a nenapravitelného sukničkáře provázela JIŘÍHO LANGMAJERA (55) dlouho. V posledních letech se však díky ADÉLE GONDÍKOVÉ (48) prý uklidnil. Nechybějí mu ale staré dobré časy?


Podobně jako se ženy těžko vyrovnávají se stářím, přibývá mužů, kteří s podobným problémem bojují také. Zdá se, že jedním z nich je i Jiří Langmajer (55), který býval svého času zvyklý na neutuchající obdiv krásných dívek a dam.


Mnohé mu padaly doslova k nohám a netrpělivě čekaly, jestli si jich všimne. Dlouho se mělo za to, že divoké časy, kdy si před hercem nebyla žádná sukně jistá, jsou tytam.


Svůj díl na tom měla mít i Adéla Gondíková (48), která ho prý dokázala zkrotit. Nyní to ale vypadá, že se herec odmítá smířit se svým věkem a faktem, že v něm mladší kolegyně nevidí ani tak samce, jako spíš tatínka. 


Manželka z něho musí mít asi „radost“.

Ztratil nálepku lva salonů

Ačkoli s každým dalším rokem na krku vypadá Langmajer snad ještě lépe, současná mladá generace si našla jiné, mladší idoly, stejně tak jeho kolegyně. V tuto chvíli je někdejší bohém považován hlavně za zasloužilého umělce než za lva salonů a s tím se prý smiřuje Langmajer jen velmi těžko.

V poslední době čím dál častěji naráží na skutečnost, že byl „zkrocen“ a stal se z něho vzorný manžel, který staví na první místo v životě rodinu. Pomalu ale začíná rebelovat, a to nejen co se týče jeho mnohdy prapodivných prohlášení ohledně intimního života nebo velikosti svého mužství.

Jako by se snažil na sebe zase upozornit i jiným způsobem než coby herec a manžel. Při nedávné tiskové konferenci České televize k novému seriálu Špunti na cestě se svěřil, že ho rozčiluje natáčet s mladými děvčaty, neboť už k němu nevzhlížejí jako ke svému potenciálnímu protějšku. Ve jmenovaném seriálu totiž hraje tatínka herečky Veroniky Divišové (18). 

Zakoukal se do kolegyně?

A právě ta měla herce prý velmi zaujmout a zatoužil údajně, aby i on byl pro ni zajímavý, jenže se zřejmě nesetkal s úspěchem. „Ony se ke mně chovaly jako k tatínkovi, což mě na druhou stranu nebavilo, protože jsem přece jenom také obyčejný kluk Jirka Langmajer,“ uvedl herec.

A svou frustraci pak ještě jednou zopakoval na tiskové konferenci, čímž dostal všechny přítomné do rozpadů. Že by se dávnému bouřlivákovi začala zase zapalovat lýtka a zatoužil po starých dobrých časech?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden