Moje šťastná hvězda

Schází se s jinými

V mládí to byla pořádná dračice, ale ona sama o sobě tvrdí, že už to má dávno za sebou. Herečka Eliška Balzerová (70) se netají tím, že v minulosti muže střídala jako ponožky. Prý šla doslova z náruče do náruče a ona i její kamarádky měly z mužů většinou jen legraci.

Balzerová také tvrdí, že přesně proto má se svým manželem tak klidný a harmonický vztah. Po veškeré té divočině, kterou si prošla, byla šťastná, že konečně zakotvila. Její muž pro ni byl prý jakýmsi přístavem a rozhodla se, že u něj zůstane. Její manžel Jan si ale jejími slovy není úplně jistý. Podle něj jeho žena není tak vybouřená, jak o sobě tvrdí.

Proč to má zapotřebí?

Není pochyb o tom, že Eliška měla v minulosti spoustu milenců. Ona sama tvrdí, že už jsou pro ni minulostí, ale nejspíš to nebude úplně pravda.S některými z nich se totiž prý stále schází. Před svým manželem to ze začátku tajila, věděla totiž, že by bylo zle, kdyby se to dozvěděl. Nakonec však Jan údajně Elišku přistihl a ona měla co vysvětlovat.

Nakonec šla s pravdou ven a přiznala, že se se svými bývalými milenci přátelsky schází, a to už nějakou dobu. Jan byl pochopitelně naštvaný a nechápal, proč to měla Eliška zapotřebí. Když pořád tvrdí, jak jiného muže nepotřebuje a nehledá, proč se pořád brodí v minulosti? Podle něj jí její minulost začíná chybět.

Nikdo nechce ustoupit

Balzerová prý svému muži tvrdí, že s žádným milencem nic neměla a že šlo jen o přátelské schůzky. Na druhou stranu je asi jasné, o čem si povídali a že museli probírat, jaké to bylo za starých dobrých časů.

Už jen z té představy se Balzerovi dělalo zle a nechápe, jak mu to jeho žena mohla udělat. Ona se se svými bývalými chce scházet dál, ale on to považuje za nepřijatelné. Že by jeden z nejstabilnějších párů českého showbyznysu řešil krizi? Balzer jí prý její tajné vycházky trpět nebude a prý už jí nevěří ani slovo. Zdá se, že si Eliška ničí manželství.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden