Můj kousek štěstí

Schází tu nutná dekorace: muž

Než šlápnout vedle, bude asi raději sama.

Už dvacet let si udržuje téměř stejnou postavu, někde je ale chyba. Stále krásná Kateřina Brožová (55) přiznala, že za dvě dekády „narostla“ maximálně o centimetr, logicky se tak nabízí otázka, proč nemá chlapa?

Bujné vnady, dlouhé nohy a blonďatá hříva evidentně nestačí. Snad je problém v jejím životním stylu, kvůli kterému ji prý opustil tajemný podnikatel, se kterým byla před pár měsíci spojována. Prostě to nezvládl.

Kollár bral zřejmě českou herečku jako šperk do své sbírky.

Otázka je, jestli by vůbec někdo zvládal probouzet se ráno ve stanu na Orlíku, kde Brožová ráda tráví čas, a večer už být nastoupený v obleku někde úplně jinde a reprezentovat. Řešením by mohl být obyčejný „kluk odvedle“, ale to podle všeho není nic pro ni.

Zdá se, že se vždy zaměřovala spíše na bohaté fešáky. Byla sedm let provdaná za byznysmena Zdeňka Tomana (62), se kterým má dceru Kateřinu (22), randila s milionářem Peterem Kovarčíkem (†61) či slovenským miliardářem Borisem Kollárem (58).

„Muži mi mnohokrát vzali srdce,“ postěžovala si herečka před časem. Jako by tím dávala najevo, že je uvnitř vyprahlá a s láskou už snad ani nepočítá...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden