Můj kousek štěstí

Schová se do Maďarska?

O vdově Haně Gregorové (68) po Radoslavu Brzobohatém (†79) se šíří rozporuplné informace. Někteří ji obhajují a tvrdí, že byla schopnou a chápavou divadelní principálkou, jiní jí nemohou přijít na jméno. Jisté je, že za některé velmi trapné situace si může jen ona sama.


Příběh lásky k extravagantnímu, mnohem mladšímu Ondřeji Koptíkovi (36), který o Haně jednu dobu ze msty zveřejňoval oplzlou poezii a kompromitující historky, je poměrně dost smutnou epizodou z hereččina života. K ní se bohužel přidala i další.


Principálka prodala Divadlo Radka Brzobohatého jiným, ale záhy si založila vlastní nové Divadélko Radka Brzobohatého, aniž brala v potaz, že se jedná o nekalou soutěž. To jí musel vysvětlil až soud. V poslední době se Hana podezřele často zdržuje v maďarské Rajce, kde kdysi koupila řadový domek.


Chystá se tam temperamentní herečka se slovenskými kořeny schovat? Její dům v Říčanech je totiž na prodej. A domek v Rajce byl o Vánocích slavnostně ozdobený, o Velikonocích před ním trůnil zajíc.


Přesídlí Gregorová s milencem do Maďarska, aby raději nebyli na očích? Hlavně aby jí Koptík už nikdy nic nerecitoval.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden