Můj kousek štěstí

Schovala manžela do skříně?

Paní Columbovou z detektivek nikdo nikdy neviděl. Vzala to Polišenská z opačné strany?

Těžko pochopit, proč hvězda ZOO Lucie Polišenská (37) utajuje informace ze svého soukromí tak úzkostlivě, že „zatloukla“ dokonce i fakt, že má manžela. Proč to proboha dělá?

Nikdo po ní přece nechce, aby životního druha denně vystavovala v televizi a kdekomu sdělovala jeho adresu, rodné číslo a číslo bot, ale nepřiznat, že právoplatný manžel vůbec existuje, je rovněž nesmírně podivné. Vlastně by se to mohlo onoho záhadného chlapíka i dotknout.

Kolegyně Tomicová ze ZOO se tu zprávu jistě dozvěděla včas.

Stydí se herečka za něho nebo jak to je? „Určitě chci mít rodinu. A nechci to dlouho odkládat,“ vyjádřila se korpulentní tmavovláska před časem, jenomže tehdy se ještě ani nezjistilo, že je již vdanou ženou.

Nosí ovšem prstýnek, který vypadá jako snubní. S manželem, měl by jím být Roman Polišenský, koupili statek v Počepicích na Příbramsku. Lucie, která zazářila mimo jiné také v seriálu Slunečná, vysvětlila, že venkov miluje a ráda mu dá přednost před životem ve městě.

V tom případě ji však čeká dlouhé a strastiplné dojíždění do Prahy za prací. Lze jí jen doporučit, aby životního partnera co nejdříve odtajnila a raději už neschovávala, neboť nejde vyloučit, že to těžce nese.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden